Επαφή για επέκταση και... πώληση του Μολέδο

Πάει πίσω του Μολέδο, καμιά ανησυχία

Συνάντηση είχε με τον μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολεδο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με τους δύο άντρες να κάνουν μια πρώτη κουβέντα για την επέκταση του συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Να θυμίσουμε πως μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο άσος του Τριφυλλιού αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου, αλλά αρκετές ομάδες παρακολουθούν τον Μολέδο εδώ και καιρό και θέλουν να τον αποκτήσουν. Όμως η πρόθεση των “πρασίνων” είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο αμυντικό.

Στη συνάντηση που είχε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Μολέδο, συζήτησαν τα δεδομένα της συνεργασίας του και φυσικά το θέμα της επέκτασης, ενώ κουβέντα έγινε και για πιθανές προτάσεις που μπορεί να έρθουν στο Τριφύλλι για την πώληση του παίκτη.

Τελευταία αγωνιστική και ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει… Όλα τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News