Επαφές παραμονής με τρία «βαριά χαρτιά» - Τα δεδομένα με τα χρήματα

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Στον Παναθηναϊκό έχουν στόχο να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα. Σε εξέλιξη επαφές με τρία βαριά χαρτιά.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού είναι ξεκάθαροι στο στόχο που έχουν θέσει για τα συμβόλαια παικτών που εκπνέουν το 2020.

Πρώτο μέλημα είναι ασφαλώς τα «βαριά χαρτιά», δηλαδή οι Κουρμπέλης, Ινσούα και Γιόχανσον. Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, επαφές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και με τους τρεις παραπάνω παίκτες και άπαντες εμφανίζονται θετικοί ως προς την προοπτική της παραμονής τους αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Για τον μεν Γιόχανσον δεν υπάρχουν απαιτήσεις αύξησης, αλλά το ζήτημα είναι εάν θα αποδεχθεί μείωση. Για τους Κουρμπέλη και Ινσούα τίθεται επί τάπητος το ύψος της αύξησης Το ταβάνι για τον αρχηγό μπορεί να φτάσει τις 370.000 ευρώ ενώ για τον Αργεντινό τις 280.000 ευρώ.

Τέλος οι τάσεις φυγής. Πάει για νέο συμβόλαιο

Από το να φύγει στο νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Τελευταία, όλα έδειχναν 0ως ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει μετά το μικρό χρόνο συμμετοχής του στα παιχνίδια, πλέον όμως η κατάσταση έχει αλλάξει.

Σύμφωνα με τη “Sportime” αναμένεται να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο από τους “πράσινους” και θα είναι πιθανότατα η πιο εύκολη διαπραγμάτευση απ’ όλους όσους μένουν ελεύθεροι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News