Επαφές Αλαφούζου - Βελλή, στο κόλπο ο... Μυροφορίδης!

To τιτίβισμα του Αλαφούζου

Το Marca SL αποκαλύπτει το παρασκήνιο ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Σταμάτη Βελλή, ενώ εξηγεί το πως περιπλέκεται και το όνομα του Παύλου Μυροφορίδη στην υπόθεση.

Η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει μείνει επί της ουσίας ακέφαλος στο διοικητικό κομμάτι εδώ και αρκετό καιρό. Όπως φαίνεται, γίνονται προσπάθειες εύρεσης του διαδόχου στην προεδρική θώκο. Τελευταίο όνομα που προστίθεται στην λίστα των υποψηφίων, μετά από εκείνο του Ευάγγελου Μυτιληναίου, είναι του Σταμάτη Βελλή.

Ο άλλοτε μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης ήρθε σε επαφή με τον τέω Πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί ξανά με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ένα πρόσωπο με παραγοντική εμπειρία, αφού στο παρελθόν είχε εμπλακεί το όνομά του ουκ ολίγες φορές με τα φαινόμενα διαφθοράς, προχωρώντας σε σοβαρές καταγγελίες για τα κακώς κείμενα.

Σημείο τομής των δύο επιχειρηματιών εντοπίζεται στις ναυτιλιακές δραστηριότητες. Ο Βελλής διαθέτει την οικονομική επιφάνεια να «ακουμπήσει» τα 80 εκατομμύρια ευρώ, αφού έχει σημειώσει τεράστια άνοδο στο εφοπλιστικό… γήπεδο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Παύλος Μυροφορίδης, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, θα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θα ακολουθούσε τον Βελλή στην νέα του επένδυση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News