Εντυπωσιασμένοι με Γιόβιτς στον Παναθηναϊκό - Τότε θα αποφασίσει ο Βόβορας!

Εντυπωσιασμένοι με Γιόβιτς στον Παναθηναϊκό - Τότε θα αποφασίσει ο Βόβορας!

Στον Παναθηναϊκό έχουν μείνει έκπληκτοι με την δουλειά και τον ζήλο που δείχνει ο Στέφαν Γιόβιτς στις προπονήσεις αλλά και την περίοδο που ήταν εκτός λόγω του τραυματισμού του!

Ο Σέρβος γκαρντ δείχνει την δίψα του να είναι έτοιμος στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και αυτό βάζει σε σκέψεις τον προπονητή των Πρασίνων Γιώργο Βόβορα.

Και αυτό γιατί θα πρέπει να κοπεί ένας από τους 7 ξένους που διαθέτει η ομάδα μέχρι τις 20 Μαϊου ( Στις 21 ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στα play offs). Η αλήθεια είναι ότι ο Γιόβιτς είναι το φαβορί για να μείνει εκτός αφού είναι πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας.

Από την άλλη, είναι ένας έμπειρος και πολύ καλός παίκτης με πολλές παραστάσεις που ξέρει από δύσκολα παιχνίδια και σίγουρα θα μπορέσει να δώσεις λύσεις στον Παναθηναϊκό αν παραμείνει υγιής.

Έτσι, περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απόφαση που θα πάρει ο Έλληνας τεχνικός αναφορικά με το ποιος ξένος θα μείνει εκτός ομάδας με τον Γιόβιτς πάντως να παραμένει το φαβορί….

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News