«Ένταση» Καρπετόπουλου με Νικολακόπουλο: «Δυστυχώς, τα ματς τα δείχνει η τηλεόραση» (vid)

«Ένταση» Καρπετόπουλου με Νικολακόπουλο: «Δυστυχώς, τα ματς τα δείχνει η τηλεόραση» (vid)

Διαφώνησαν στον «αέρα» του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 οι Αντώνης Καρπετόπουλος και Κώστας Νικολακόπουλος για το πόσο… επιθετικά έπαιξε ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

«Έχει καταστρέψει τους πάντες η μετάδοση των αγώνων από την τηλεόραση. Αν τα παιχνίδια δεν μεταδίδονταν από την τηλεόραση και ήταν ραδιοφωνικά και ακούγαμε όλα αυτά τα πράγματα (σ.σ. όσα είχε πει προηγουμένως ο Κ.Νικολακόπουλος), θα ήταν ματσάρες. Θα έβλεπες πρέσινγκ ψηλά, κλεψίματα, ιστορίες», ανέφερε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να του απαντάει:

«Έγιναν τέσσερα κλεψίματα έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού. Αν δεν τα πρόσεξες εσύ Κάρπετ, δεν φταίω εγώ». 

-«Ναι σωστά. Τέσσερα κλεψίματα έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, συνιστούν επιθετικό παιχνίδι. Κρίμα που τα παιχνίδια μεταδίδονται τηλεοπτικά. Ειλικρινά στο λέω», είπε στη συνέχεια ο Α.Καρπετόπουλος.

-«Κρίμα που οι δημοσιογράφοι βλέπουν ό,τι βλέπει ο πολύς κόσμος ενώ θα έπρεπε να βλέπουν παραπάνω πράγματα. Διότι εμείς πληρωνόμαστε. Οι ακροατές δεν πληρώνονται», η απάντηση του Κ.Νικολακόπουλου.

-«Ευτυχώς που εμείς βλέπουμε παραπάνω πράγματα. Ενίοτε και οράματα και θάματα του στρατηγού Μακρυγιάννη. Ο Ολυμπιακός δεν συζητιέται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το λάθος που κάνετε. Ο Ολυμπιακός συζητιέται γιατί το επιθετικό του παιχνίδι φθίνει τρομερά μήνα με τον μήνα», η ανταπάντηση του Α.Καρπετόπουλου.

«Αυτό είναι το παιχνίδι που συζητάμε και οράματα δεν βλέπει κανένας. Οράματα μπορεί να βλέπεις εσύ», του είπε ο Κ.Νικολακόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα μετά το 9:10:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News