“Ενωμένη η ομάδα, μεταγραφή όταν πρέπει”

"Ενωμένη η ομάδα, μεταγραφή όταν πρέπει"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, τόνισε ότι η ομάδα είναι ενωμένη, ενώ… αποκάλυψε πως η επόμενη προσθήκη θα γίνει στο σωστό χρόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Είχαμε σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση με τους τραυματισμούς, καθώς ο Χαραλαμπόπουλος αντιμετώπισε ξανά το πρόβλημά του , ο Πάβλοβιτς είχε πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Διαμαντίδης όπως ξέρετε δεν προπονείται.

Παρ’ όλα αυτά είχαμε τον Μποχωρίδη ως μπακ απ για να βρει ρυθμό. Το δύσκολο είναι να προσαρμόσουμε το παιχνίδι για τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο, καθώς μερικοί από αυτούς δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά επιθυμούμε να τους φέρουμε. Είχαμε καλά διαστήματα, αμυντικά ειδικά από τον Παπαγιάννη που βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα. Χρησιμοποιεί τα πόδια του με διαφορετικό τρόπο. Δουλεύει πολύ με τα άκρα του μπορεί να κάνει αυτά που θέλουμε από αυτόν».

Για τον χρόνο συμμετοχής: «Επαιξαν λιγότερο αυτοί που είχαν παίξει πολύ. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια σε υψηλό επίπεδο και από αύριο θα έχουμε μία επιλογή ακόμα. Ο Χέινς έρχεται για να δώσει την ενέργεια, την αθλητικότητα και το ταλέντο που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Ο Καλάθης είχε σοβαρό παιχνίδι, με καλή οργάνωση και καλές επιλογές σε σουτ και πάσες. Μετά από έναν σκληρό μήνα γι’ αυτόν έδειξε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν όπως είχε δείξει ως το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις».

Για αυτά που δεν του άρεσαν με το Ρέθυμνο: «Αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν τα λάθη και το ποσοστό στα τρίποντα (18 λάθη, 10/28τριπ.). Οι Γκιστ και Φώτσης είχαν ανοικτά σουτ, αλλά τα έχασαν, ωστόσο δεν εκβίασαν κάποιο σουτ».

Για το αν θα παίξει ο Διαμαντίδης με την Τσεντεβίτα: «Ελπιζω να παίξει. Αύριο θα δοκιμάσει να επανέλθει. Δεν τον πιέζουμε. Αν μπορεί, θα παίξει».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Εχουμε χώρο και θα δούμε. Ψάχνω την σωστή προσθήκη στο σωστό χρόνο. Θα δούμε. Το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι η ενότητα της ομάδας. Είναι σε καλό επίπεδο και παρά τις φήμες για τους παίκτες στην αγορά, οι παίκτες μου παίζουν όσο πιο σκληρά μπορούν».

Eλέγξτε επίσης

Μεσίνα: «Ενθουσιάστηκα με τον Πιτίνο στον Παναθηναϊκό»!

Τρομερά λόγια Μεσίνα για Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο

Έτορε Μεσίνα αποθέωσε τον Παύλο Γιαννακόπουλο μέσω της εφημερίδας «Η Πράσινη», μιλώντας για τη συμμετοχή …