Ενοχλητική η ειρωνεία προς τον αρχηγό!

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 81-79: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Είναι απίστευτο το πως μια ήττα κάνει τον οπαδό να βγάζει από μέσα του τα χειρότερα στοιχεία του.

Τι εννοούμε; Διαβάσαμε πολλά επιθετικά/ειρωνικά σχόλια για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και την κακή τελευταία προσπάθεια που πήρε στο παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Αν το έβαζε θα ήταν ήρωας, το έχασε κι έγινε ο παίκτης που το παίζει “Διαμαντίδης”, “σκόρερ” και “ηγέτης” σύμφωνα με τους…δικαστές των social. Μιλάμε για ένα πολύ μετρημένο παιδί που δεν θυμόμαστε ποτέ να έχει προκαλέσει με τους λόγους του.

Τι πρέπει να κάνει ο αθλητής σήμερα για να τον αγαπάνε στην Ελλάδα; Κυρίως να πουλάει οπαδιλίκι.

Ως εκ τούτου να κάνει αφιερώσεις στις εξέδρες, να φιλάει φανέλες, να κάνει δηλώσεις για το μεγαλείο του κόσμου μέχρι τουλάχιστον να βρει την πρώτη πρόταση από μια ομάδα του εξωτερικού και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας πίσω του μια επιστολή με το αντίο του και τα ευχαριστώ του σε όλους, που πρέπει να κατανοήσουν ότι τα φράγκα είναι σημαντικότερα από την αγάπη και ότι ίσως επιστρέψει κάποτε στην ομάδα της καρδιάς του για να πάρει το εφάπαξ.

Το να πουλάς τις στιγμές της χαράς είναι απλό: το κάνουν όλοι.Συγκρίνετε τώρα την στάση του Ιωάννη με εκείνη του…Μάριο Χεζόνια προ μηνών και θα καταλάβετε κάμποσα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News