Ενοχλημένος ο Πηλαδάκης με Ατζούν - «Περιμένει πώς και πώς τη Ναυσικά να γυρίσει...» (vid)

Ενοχλημένος ο Πηλαδάκης με Ατζούν - «Περιμένει πώς και πώς τη Ναυσικά να γυρίσει...» (vid)

To σχόλιο του Ατζούν Ιλίτζαλι προς την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Happy Day», η φίλη της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης Μαρία Καλάβρια, αναφέροντας πως ο Κώστας Πηλαδάκης ενοχλήθηκε.

«Νομίζω φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ reality αλλά με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει φέτος δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί να αντέξουν όσα γίνονται εκεί μέσα. Μίλησα μαζί του. Δεν άρεσε στον Πηλαδάκη η αναφορά του Ατζούν στις πρώην! Δεν υπήρχε λόγος να γίνει.




Μπορεί ο Ατζούν να αναφέρθηκε στον Κώστα αλλά σας το λέω σίγουρα, δεν είναι φίλος του. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του. Την περιμένει πώς και πώς, είμαστε όλοι δίπλα της» ξεκαθάρισε η Μαρία Καλάβρια.

Δείτε παρακάτω:
 


Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News