Ενοχλημένος ο Αλαφούζος - Ποια η στάση του

Παναθηναϊκός: «Πράσινο φως» για μεταγραφή εκατομμυρίου!

Πρωτάθλημα δεν θα δούμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς μετά την αναβολή της ΓΣ, ήρθε η αναβολή της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί αναφορικά με την κεντρική διαχείριση έχει ενοχλήσει τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα και παρόλα αυτά κάθε φορά που το έθετε στα συμβούλια, έπεφτε… σε τοίχο.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε προτείνει τη δημιουργία της Liga TV και είχε μεσολαβήσει μεταξύ της Cosmote και των «άστεγων» ομάδων ώστε να επιτευχθεί μία συμφωνία.

Για αυτούς τους λόγους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλαφούζοε θεωρεί ότι εξάντλησε τα περιθώρια για συμβιβασμό σε ό,τι αφορά την κεντρική διαχείριση και ο Παναθηναϊκός δεν παρίσταται στις ΓΣ της Λίγκας, μη αποδεχόμενος ότι λειτουργεί κοιτώντας μόνο το συμφέρον του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News