Ενίσχυση στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ της ΚΑΕ!

Κοντά σε τετραπλή μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Παίρνεις διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός; Ενισχύεις τον Ερασιτέχνη! Οπως ανακοινώθηκε από τον «πράσινο» Ερασιτέχνη όποιος αγοράζει εισιτήριο διαρκείας του μπάσκετ, θα ενισχύει και τα ερασιτεχνικά τμήματα, όπως άλλωστε είχε αποφασιστεί στη Γ.Σ. της «μάνας του λόχου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

[ads2]

Στηρίξτε τον Παναθηναϊκό Α.Ο. μέσω των διαρκείας της ΚΑΕ!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου, ότι κατόπιν πρωτοβουλίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όσοι προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας του μπάσκετ για τη σεζόν 2016-17, αξίας 180 έως 700 ευρώ, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν προαιρετική οικονομική ενίσχυση στον Όμιλο, με το επιπλέον ποσό των 10 ευρώ και για τις κάρτες αξίας άνω των 700 ευρώ, με το ποσό των 25 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν στα τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί μέσω της αγοράς καρτών διαρκείας της ΚΑΕ να στηρίξει οικονομικά τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, καθώς το ίδιο ποσό με αυτό που θα συγκεντρωθεί από τους φιλάθλους, θα δοθεί από τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ, στη Μάνα του Λόχου!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη σεζόν 2016-2017 συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Παράλληλα, όμως, «τρέχει» και το κομμάτι της οικονομικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού Α.Ο. μέσω αυτών.

Το όποιο ποσό μαζευτεί από τον κόσμο, άλλο τόσο θα προστεθεί και από την ΚΑΕ στα ταμεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. Έτσι όσο περισσότερο βοηθήσουν οι φίλαθλοι, άλλο τόσο θα συνεισφέρει και η ΚΑΕ στα τμήματα του Ερασιτέχνη, ώστε να πάρουν μια βαθιά οικονομική «ανάσα»!

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News