«Ενισχυμένος» ο Super Mario κόντρα στην... πελάτισσα!

Μοναδικός Χεζόνια: Έκανε πρόβα τον πανηγυρισμό του μπροστά στην «13»!

Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ανήκει ήδη στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Εκείνο που κρατάει είναι η λάμψη του Μάριο Χεζόνια! Ο 26χρονος Κροάτης φόργουορντ ξεκίνησε την… απόσβεση με το καλημέρα, κάνοντας καταπληκτικό παιχνίδι κόντρα στους «μπλαουγκράνα» με 21 πόντους (5/11 σουτ, 9/9 βολές).

Ο «Super Mario» θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Οντετ Κάτας και στο Μονάχο, με δεδομένες τις απουσίες των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου. Αναμενόμενα, λοιπόν, θα πάρει ξανά αρκετές προσπάθειες και το line των 14,5 πόντων σε απόδοση 1,75 μοιάζει προσιτό. Παράλληλα, σε ενισχυμένη απόδοση βρίσκουμε τις επιδόσεις του Μάριο Χεζόνια πίσω από τα 6,75. Το να σημειώσει Over 2,5 τρίποντα παίζεται στο 2,80, ενώ το να πετύχει Over 3,5 τρίποντα έχει απόδοση 6,00!

Και το διπλό των «πρασίνων» στο χάντικαπ των 5,5 πόντων στο 1,96 είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και ενισχύεται από δύο παράγοντες. Πρώτος, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ματσάρει την αθλητικότητα της Μπάγερν κάτι που φάνηκε και στο πρώτο μεταξύ τους στο Ο.Α.Κ.Α (νίκη 83-76). Δεύτερος, οι έντονες μεταπτώσεις που παρουσιάζουν στην απόδοσή τους οι Γερμανοί μέσα στα ματς.

Τέλος, ένας οιωνός νίκης είναι η… πελατειακή σχέση που υπάρχει με τους Βαυαρούς! Συγκεκριμένα, ο Εξάστερος επικράτησε στις 5 από τις 7 «συγκρούσεις» τους, ενώ παραμένει αήττητος από το 2018 (4 σερί ροζ φύλλα αγώνα).

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News