Ενημερώθηκε ο Αλαφούζος - Σε απολογία δύο παίκτες

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Τα δύο κρούσματα απειθαρχίας που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού (Κυριακή 20/12) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με πρωταγωνιστές τους Λούκας Βιγιαφάνιες (αντέδρασε προς τον Μπόλονι τη στιγμή της αλλαγής του) και τον Φεντερίκο Μακέντα (είχε πολύ έντονο διάλογο με τον βοηθό προπονητή, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ), δεν θα περάσουν χωρίς «συνέπειες» από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενημερώθηκε τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο κι ο Πιέρ Ντρεοσί και οι δύο παίκτες θα κληθούν σε απολογία από τον general manager του Παναθηναϊκού.

Οι Βιγιαφάνιες και Μακέντα, θα απολογηθούν για τα δύο περιστατικά στον Γάλλο διευθυντή, το απόγευμα της 29ης Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την επιστροφή τους από την άδεια των Χριστουγέννων.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο ποδοσφαιριστές θα τιμωρηθούν με πολύ βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ενώ γενικά η γραμμή της διοίκησης του Παναθηναϊκού θα είναι πλέον πολύ πιο «σκληρή» σ’ αυτό το θέμα, διότι υπήρξαν πολλά πειθαρχικά παραπτώματα τον τελευταίο ενάμισι μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News