Ενημερώθηκαν για το «ψαλίδι» οι παίκτες - Υπήρξαν αντιδράσεις

«Όργια» Παναθηναϊκού, 3-0 τον Ατρόμητο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν σήμερα στο Κορωπί σχετικά με την πρόταση για «ψαλίδι» στα συμβόλαια, ως κεντρική απόφαση που θα πάρει η Σούπερ Λιγκ.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για την πρόταση της διοίκησης, αλλά και των μελών της Σούπερ Λίγκας για σημαντική μείωση στη τελευταία δόση του συμβολαίου. Αυτή που πρέπει να καταβληθεί στις 31 Μαϊου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ σε συνεννόηση και με τις άλλες ομάδες πρότεινε να πάρουν οι αθλητές το 15% της δόσης Μαϊου αν διεξαχθούν τα play offs και να μην εισπράξουν τίποτα αν δεν διεξαχθούν!

Αυτή η πρόταση μεταφέρθηκε μέσω του Κουρμπέλη στους υπόλοιπους παίκτες και πληροφορίες αναφέρουν ότι προέκυψαν αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ειδικά από τους ξένους.

Τόνισαν ότι δεν δέχονται τη συγκεκριμένη πρόταση και λογικά θα επανεξεταστεί το θέμα. Είναι σε εξέλιξη, άλλωστε, ο διαπραγματεύσεις της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΣΑΠ, προκειμένου να προκύψει συμφωνία σε μείωση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News