Αινιγματικός ο Πέτριτς για το μέλλον του...

Όχι για... κρυφτό στην Τούμπα

Ο Κροάτης παικταράς αποφάσισε ως επόμενο βήμα μετά το τέλος της καριέρας του κάτι που είχε δηλώσει πώς δεν θα κάνει ποτέ!

Για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά και το επόμενο βήμα στην καριέρα του μίλησε ο Κροάτης πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς σε εφημερίδα του Αμβούργου.

[ads2]

«Ήταν μια πολύ συναισθηματική μέρα. Όχι όπως στην αποχώρησή μου από το Αμβούργο πριν από 4 χρόνια, αλλά και πάλι δάκρυσα. Αυτή τη φορά όμως είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά» τόνισε αρχικά για το τελευταίο του παιχνίδι στη Λεωφόρο και πρόσθεσε για το αν είναι η οριστική του απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Σίγουρα σε ότι αφορά την καριέρα μου στην Ευρώπη. Έχω κάποιες προτάσεις από Αμερική και Αυστραλία. Θα κάνω διακοπές και θα αποφασίσω».

Τέλος για το τι θα κάνει μετά το οριστικό τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας τόνισε ότι σκέφτεται την προπονητική, παρότι παλιότερα όντας παίκτης του Αμβούργου είχε δηλώσει με… σιγουριά ότι δεν πρόκειται ποτέ να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο!

«Αρχικά θα μείνω στην Ελλάδα με την οικογένειά μου. Το τι θα φέρει το μέλλον θα το δούμε. Θα παραμείνω στο ποδόσφαιρο και θέλω να δουλέψω ως προπονητής ή μάνατζερ σε κάποιο σύλλογο, παρότι παλιότερα έλεγα πως δεν μου ταιριάζει».

Μακάρι να το κάνει για τον Παναθηναϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News