Αινιγματικός ο Εμποκού για το μέλλον του

Εμποκού

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και με κάθε ευκαιρία τονίζει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα…

Ο διεθνής με τον Κονγκό παίκτης των πρασίνων μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Nova υποστήριξε για άλλη μία φορά ότι αυτός και η οικογένεια του είναι χαρούμενοι στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό που έχει φέρει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολ-Ζοζέ Εμποκού :

“Έχω έρθει ως δανεικός στην ομάδα και βεβαίως δεν εξαρτάται από εμένα το πως και αν θα συνεχίσω. Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ και τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη ζωή μας στην Αθήνα και την Ελλάδα.

Για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ και έχω δίπλα μου τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο το τιμ. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω, γιατί όλα είναι ένα παζλ, το οποίο πρέπει να συμπληρώσουμε. Ελπίζω να μπορέσουν να μπουν τα σωστά κομμάτια στη σωστή θέση”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Εγώ είμαι εδώ και όσο είμαι εδώ κοιτάω να χαρώ και να νικήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και από εκεί και πέρα, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα καθίσουμε όλοι γύρω από το τραπέζι για να μπορέσουμε να μιλήσουμε και ελπίζω να βρω μια λύση. Αν τα πράγματα πάνε καλά, τότε θα βρεθεί λύση, διαφορετικά δεν θα υπάρξει λύση”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News