Ενγκμπακοτό: «Νίκη για να πετύχουμε το στόχο μας»

Ενγκμπακοτό: «Νίκη για να πετύχουμε το στόχο μας»

Νίκη για να πετύχουν τον στόχο τους θέλει ο Γενί Ενγκμπακοτό στο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη (18/4, 15:00) για την 4η αγωνιστική των Playoffs.

Ο παίκτης των Πράσινων σχολίασε την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους, στεκόμενος πως η ομάδα του θα είναι απόλυτα έτοιμη για να κάνει το καθήκον της απέναντί τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γενί Ενγκμπακοτό στη NOVA:

«Είμαστε έτοιμοι για τον Άρη. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, τις οποίες έχουμε τρεις μέρες για να τις τακτοποιήσουμε και έπειτα θα είμαστε 100%, μη σας πω… 200% έτοιμοι για αυτό το ματς. Είναι ένας σημαντικός αγώνας και έπειτα την ήττα από τον Ολυμπιακό θέλουμε τη νίκη για να είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας».

Για τα δυνατά και αδύνατα σημεία του Άρη: «Δεν μπορώ να πω προσωπικά πως τους γνωρίζω σαν ομάδα, καθώς δεν έχω παίξει απέναντί τους. Θα ξέρω περισσότερα στο βίντεο ανάλυσης. Έχω δύο Γάλλους παίκτες του Άρη που είναι φίλοι μου, τους Μπουσέ και Ροζ και έτυχε να παίξω μαζί τους στην Εθνική νέων. Είναι μια ομάδα δύσκολη και καλούμαστε να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News