Ενγκμπακοτό: «Μυθικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός» - Οι πρώτες του δηλώσεις

Ενγκμπακοτό: «Μυθικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός» - Οι πρώτες του δηλώσεις

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γενί Ενγκμπακοτό από τη γαλλική Γκινγκάμπ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γενί Ενγκμπακοτό από τη γαλλική Γκινγκάμπ.

Τι δήλωσε ο παίκτης λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μυθικός σύλλογος με σπουδαία ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πια εδώ. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα και κατάλαβα άμεσα ότι πρόκειται για μια οικογένεια. Όταν με πληροφόρησε ο ατζέντης μου για την πρόταση του Παναθηναϊκού είπα χωρίς να το σκεφτώ παραπάνω «θέλω να πάω».

Ήμουν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με τη Γκινγκάμπ και ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε μια καλή ευκαιρία να ανέβω επίπεδο. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να μπω στο γήπεδο. Γνωρίζω ότι τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για το σύλλογο αλλά αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σύντομα θα γίνει η ομάδα με τη γνωστή δυναμική της. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της ανοδικής πορείας.

Ο άμεσος στόχος μας πρέπει να είναι η συμμετοχή στο Europa League. Παρακολούθησα τους τελευταίους δύο αγώνες της ομάδας και είδα ότι έχουμε καλό ρόστερ. Με σκληρή δουλειά και αυτοπεποίθηση θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορώ να σκοράρω και να δώσω ασίστ. Αυτές είναι οι βασικές μου δουλειές στο γήπεδο. Θα δώσω ό,τι έχω για να πετύχουμε τους στόχους μας. Και θα δώσω όλη μου την καρδιά στην ομάδα γιατί ξέρω πόσο αγαπούν οι φίλαθλοι την ομάδα, οπότε από τη στιγμή που είμαι πια μέλος του Παναθηναϊκού, θέλω να αγαπήσω την ομάδα όσο την αγαπάει ο κόσμος της».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News