«Ένεση» η ταυτόχρονη παρουσία Βιγιαφάνιες - Μαουρίσιο

«Ένεση» η ταυτόχρονη παρουσία Βιγιαφάνιες - Μαουρίσιο

Πως και πως περιμένουμε το “πάντρεμα” Μαουρίτσιο-Βιγιαφάνιες, παιδιών που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες και το ποιοτικό status του τριφυλλιού.

Η αλήθεια είναι πως τον “φοβόμασταν” τον Βραζιλιάνο, μετά από τραυματισμό και στα 32 του ίσως έβλεπε τον μνημονιακό Παναθηναϊκό ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για …άραγμα. Το πρώτο του δείγμα είναι λαμπρό και μας δείχνει πως το παλικάρι ακόμα και σε αυτή τη φάση της καριέρας του κυνηγά την επιδοκιμασία και το ηγετιλίκι μέχρις εσχάτων.

Η προοπτική να λάμψει σε περιβάλλον λιγότερο ανταγωνιστικό από εκείνο του ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου τον τρέφει και του τονώνει τον εγωϊσμό ειδικά από τη στιγμή που πολλοί στον Βορρά τον παρουσίαζαν ξεζουμισμένο και χωρίς κίνητρα. Το ίδιο διάστημα οι πράσινοι παρακολουθούν προσεκτικά την εξέλιξη της περίπτωσης του Αργεντινού που από το καλοκαίρι βρέθηκε στη κορυφή της λίστας τους όσον αφορά το κουμάντο τους.

Είμαστε πολύ “ψημένοι” να δούμε τους ποδοσφαιριστές να ταιριάζουν, δημιουργώντας ένα ντόμινο στο rotation και στην 11άδα, αφού με τον Λούκας βασικό είναι αδύνατο να επιμείνει ο κόουτς σε σχήμα με δύο φορ. Αμφότεροι χαρακτηρίζονται από τέλειο μηχανισμό πάσας, είναι αποτελεσματικοί στο σημείο απελευθέρωσης από τους αντιπάλους τους που δυσκολεύει σημαντικά τους αμυντικούς που θέλουν να τους ακολουθήσουν, συνδέονται καλά με την προσωπική φάση χωρίς να αποτελούν δυνατούς finishers.

Η συνύπαρξή τους στο χορτάρι θα δώσει μια ισχυρή ένεση λειτουργικότητας σε διάφορα σχήματα που βασίζονται στο μέγεθος των μονάδων κάθε φορά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News