Ενεργοποιήστε τα αποθέματα της υπομονής σας

Ενεργοποιήστε τα αποθέματα της υπομονής σας

Βοήθησαν τον Παναθηναϊκό τα δύο γρήγορα γκολ κόντρα στο Βόλο αλλά το ζήτημα ήταν πως ο κόσμος είδε τη νοοτροπία που θέλει από τους παίκτες και γι’ αυτό έφυγε γεμάτος από τη Λεωφόρο.

Μαχαίρι στα δόντια, να πιέζεις από το πρώτο λεπτό, όχι όπως σε Γιάννενα και Χαριλάου όπου η ομάδα μπήκε με φοβικό ύφος και τελικά με το που ο αντίπαλος προηγήθηκε της κόπηκαν τα πόδια.

Οι φιλοξενούμενοι (που είχαν πάει καλά μέχρι σήμερα)…έλιωσαν από την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς που παρά το γρήγορα 2-0 ήταν λυσσασμένοι να πετύχουν κι άλλα γκολ, απέναντι σε σύνολο με ποιοτικούς μπαλαδόρους.

Αυτό το πνεύμα θέλουν να δουν οι οπαδοί σε μερικές μέρες στον Πειραιά. Ομάδα που τώρα συντονίζεται, που έχει εκτός γηπέδου τους πιο κομβικούς της παίκτες για τον αμυντικό συντονισμό (Κουρμπέλη-Σένκεφελντ) είναι λογικό να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα, αλλά καλό για όλους θα ήταν αυτά να μην φανούν στο Καραϊσκάκη.

Πάντως δεν έχετε παράπονο, ο Παναθηναϊκός φέτος είναι μια ομάδα που σας κάνει να μην βαριέστε ποτέ. Στα Γιάννενα και στη Θεσσαλονίκη, επί 180 λεπτά μετά βίας θυμόμαστε τελικές προσπάθειες, την Κυριακή απέναντι στον πρωτοπόρο πέταξες 5 γκολ που στο σφύριγμα της λήξης φαινόταν λίγα.

Ο κόσμος για μια ακόμα σεζόν πρέπει να βρει αποθέματα και να κάνει υπομονή μιας και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε ως τις γιορτές για να βγάλουμε συμπεράσματα ασφαλή βλέποντας το τριφύλλι να παίζει και με Κουρμπέλη-Σένκεφελντ. Εχουμε μεγάλη περιέργεια για το πως θα είναι η εικόνα της ομάδας τότε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News