Ενεργειακή ώθηση και όχι πνιγμός

Πέρεθ: «Συγνώμη από τον κόσμο» - «Μήνυμα» για τη ρεβάνς

Οι πρωτοπόροι καλούνται να βρούν την πνευματική τους υγεία και ισορροπία, καθώς είναι φανερό ότι έχει πειραχτεί το μυαλό τους μετά την επιστροφή από την Κύπρο.

Όταν μια ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση η λύση είναι μια. Επιστροφή στα Β Α Σ Ι Κ Α. Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει πάλι να κάνει τα μικρά απλά πράγματα που δούλευε στον πρώτο γύρο.

Όταν όμως δεν έχει πνευματική ισορροπία, παίκτες στον πάγκο ικανούς να αλλάξουν πράγματα και να τρομάξουν τον αντίπαλο, όταν δεν υπάρχει καθαρό μυαλό, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός λοιπόν.

Παραμένει πρώτος. Πάθος υπάρχει, στήριξη το ίδιο, οι φανατικοί παρά την συντριβή χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες μετά το 0-3.

Μια νίκη την Πέμπτη στο Κύπελλο (που μην γελιόμαστε, οι τύχες του ματς ανήκουν στον ΠΑΟΚ μετά το 0-2 της Τούμπας και το ντεφορμάρισμα που περνάς) μοιάζει καλή για τη συνέχεια, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι –πολύ λεπτό σημείο αυτό- να μετατραπεί ο θυμός σε ενεργειακή ώθηση και όχι σε ..πνιγμό. Αυτό θα φανεί στην Τρίπολη την Δευτέρα. Ίδωμεν…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News