«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Χόλινς»

«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Χόλινς»

Μετά την ενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός τρέχει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Σίγουρα πρώτο μέλημα της ομάδας είναι η εύρεση του νέου προπονητή ο οποίος θα αναλάβει να φτιάξει το ρόστερ της νέα σεζόν. Απο και και πέρα ήδη υπάρχουν φήμες για πολλούς παίκτες.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Σερβίας, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Όστιν Χόλινς. Ο Αμερικανός είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και μπορεί να αγωνιστεί τόσο «2» όσο και στο «3».  Από την Σερβία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχουν «χτυπήσει» την πόρτα του παίκτη, ωστόσο προτεραιότητα αποτελεί το θέμα του προπονητή. Εκείνος θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο για την στελέχωση του ρόστερ.

Εφέτος διένυσε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Μέτρησε 8.1 πόντους, 1,9 ριμπάουντ, 1.0 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και σε περίπτωση που «προχωρήσει» η περίπτωση του θα αποτελέσει μια εξαιρετική κίνηση για τις θέσεις 2-3.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News