Ενδιαφέρον για Πούγγουρα: Οι προτάσεις & το ποσοστό του ΠΑΟΚ

Πούγγουρας: «Να σκοράρουμε πρώτοι με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας ήταν η αποκάλυψη της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, μη αφήνοντας τη μία από τις δύο θέσεις των στόπερ!

Μέσα σε λίγους μήνες ο Ελληνας αμυντικός κατάφερε να βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από άλλους συλλόγους. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το γραφείο που εκπροσωπεί τον Πούγγουρα ήδη έχει συζητήσεις με ομάδες που έχουν ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα ο Πούγγουρας βρίσκεται σε επαφές με τον Τσάβι Ρόκα με σκοπό την επέκταση του συμβολαίου του μπαίνει στον τελευταίο του χρόνο χωρίς ακόμα να έχει προκύψει συμφωνία. Το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει προέβλεπε κλιμακωτές αυξήσεις 80-90-100 χιλιάδες ευρώ, ενώ πλέον ζητάει γύρω στις 160-180.000 ευρώ για νέο συμβόλαιο.

Στον Παναθηναϊκό, όπως σημειώνει η εφημερίδα δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή, ωστόσο αν αυτό συμβεί δικαιούται χρήματα και ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 35% για τον παίκτη κάτι που περιπλέκει τα πράγματα σε μια ενδεχόμενη διαπραγμάτευση.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Πούγγουρας έχει εκφράσει επιθυμία παραμονής στον Παναθηναϊκό κυρίως αν παραμείνει και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος τον βοήθησε να ανεβάσει τις μετοχές του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News