Ενδιαφέρον από Μεγάλη Βρετανία για Περέα

Ενδιαφέρον από Μεγάλη Βρετανία για Περέα

Το όνομα του Χουάν Χοσέ Περέα κυκλοφορεί στη μεταγραφική πιάτσα στη Μεγάλη Βρετανιά, με τον ποδοσφαιριστή, που ανήκει στον Παναθηναϊκό, να έχει προκαλέσει έλξη με τις εμφανίσεις του στην ομάδα του Βόλου τη φετινή χρονιά.

Οι πράσινοι αποφάσισαν το περασμένο καλοκαίρι να παραχωρήσουν τον Κολομβιανό επιθετικό (επί Πογιάτος και Ρόκα) ως δανεικό στον Βόλο.

Αν και – εκτός απροόπτου – θα περάσει από δοκιμαστικά υπό το βλέμμα των Μπόλονι – Ντρεοσί, το επόμενο καλοκαίρι, αρκετές ομάδες από τη Μεγάλη Βρετανία τον έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Πρόκειται για μερικές σκωτσέζικες ομάδες, αλλά και μερικές από τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας, που τον βλέπουν με καλό μάτι.

Το συμβόλαιο του Περέα δεν αποτελεί «αγκάθι» για τους πράσινους, αλλά, αν εκείνοι αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν, τότε, οι «μνηστήρες» είναι υπαρκτοί και διάφοροι (τόσο από Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News