Ενδιαφερόν από Ισπανια για Φαούστο

Πάει Ταραγόνα ο Φάουστο

Πιθανό είναι το σενάριο ο Παναθηναϊκός να μη… φορτωθεί οικονομικά τον Φάουστο Τιένθα Νούνιες και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού υπάρχουν ακόμη ενδιαφερόμενοι από την Ισπανία.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Φάουστο δεν θα αποτελέσει μέλος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού την καλοκαιρινή περίοδο του 2020. Ίσως, ο Ισπανός χαφ να έχει μία τελευταία ευκαιρία με την έλευση του συμπατριώτη του, Ντάνι Πογιάτος.

Ο τελευταίος δεν έχει και αρκετό υλικό στα χέρια του για να «τσεκάρει» τις επιδόσεις του Φάουστο, καθώς ο τελευταίος, από τον Σεπτέμβρη του 2019, όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος, έχει καταγράψει μόλις δύο εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα στο Κύπελλο κόντρα στην Παναχαϊκή.

Τα ευχάριστα… για τον Παναθηναϊκό είναι πως ομάδες από την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Φάουστο. Μερικές ελπιδοφόρες εμφανίσεις που πραγματοποίησε τον περασμένο χειμώνα με την Ταραγόνα, κράτησαν τον Φάουστο «ζεστό» στις μικρότερες κατηγορίες της Ισπανίας και έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να γλιτώσει λεφτά, αλλά και να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News