Ενδιαφέρον από Αμέρικα ντε Κάλι για Μεντόζα - Τι δήλωσε ο παίκτης

Ενδιαφέρον από Αμέρικα ντε Κάλι για Μεντόζα - Τι δήλωσε ο παίκτης

Ο Στίβεν Μεντόζα είναι πολύ ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει από την Αμιέν και αρέσει στον Ντρεοσί.

Ο διεθνής Κολομβιανός εξτρέμ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Ντρεοσί εξετάζει τόσο το ενδεχόμενο να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι, όσο και να προσπαθήσει να τον φέρει άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ωστόσο, έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της ομάδας που ξεκίνησε την καριέρα του, Αμέρικα Ντε Κάλι.

Μία fanpage της ομάδας από την Κολομβία ανάρτησε ένα ποστ με τον -νεαρό τότε- Μεντόζα στα “κόκκινα” της ομάδας του Κάλι και το συνόδεψε με μία περιγραφή λέγοντας πως στις μέρες μας δεν υπάρχουν προφορικές συμφωνίες.

Ο 28χρονος εξτρέμ είδε το ποστ και σχολίασε πως αν όντως κάποιος από την ομάδα μιλήσει μαζί του, τότε θα μπορέσει να υπάρξει προφορική συμφωνία, δείχνοντας πως δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στην πατρίδα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News