Ενδιαφέρεται για Μακέντα ο ΑΠΟΕΛ - «Αγκάθι» το οικονομικό!

Έφτασε τον Βλάοβιτς ο Μακέντα, «κοιτάει» Λέτο και... πεντάδα! (pics)

Δημοσίευμα από την Κύπρο αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα από την Ανκαραγκουτσού.

Η ιστοσελίδα goal.philenews αναφέρει χαρακτηριστικά για τον πρώην άσο του Τριφυλλιού:

«Ψηλά έβαλε τον πήχη των προσδοκιών για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ο ΑΠΟΕΛ. Η μετεγγραφή του Μπεν δεν θα είναι η μοναδική για τη γραμμή κρούσης των γαλαζοκιτρίνων, κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Μετά τη στασιμότητα στην περίπτωση του Τομανέ, ο ΑΠΟΕΛ κοιτάζει προς άλλες κατευθύνσεις και στη μετεγγραφική λίστα φιγουράρει, μεταξύ άλλων, το όνομα του Φεντερίκο Μακέντα!

Η περίπτωση του Ιταλού επιθετικού μόνο απλή δεν είναι. Ο 31χρονος φορ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στην Ανκαρακουτσού, όπου υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές 900.000 ευρώ ετησίως!

Με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας κατέγραψε 13 συμμετοχές (πέντε ως βασικός) και πέτυχε ένα γκολ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο οι Τούρκοι όσο και ο ποδοσφαιριστής θέλουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του Μακέντα είναι πολύ ψηλές και για την ώρα αποτελούν «αγκάθι» στο ενδεχόμενο μετεγγραφής του στον ΑΠΟΕΛ.

Την τετραετία 2018-2022 ο Μακέντα ήταν στον Παναθηναϊκό, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 116 εμφανίσεις, πέτυχε 40 τέρματα και πιστώθηκε 10 ασίστ.

Στο παρελθόν θήτευσε στις Νοβάρα (50 συμμετοχές / 11 γκολ), Κάρντιφ (33 συμμετοχές / 8 γκολ), Μπέρμιγχαμ (18 συμμετοχές / 10 συμμετοχές), ενώ έγινε γνωστός από τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (36 συμμετοχές / 5 γκολ), χωρίς όμως η καριέρα του να έχει ανάλογη πορεία.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News