Ενδιαφέρεται για Έλληνες ποδοσφαιριστές ο Γιοβάνοβιτς - Οι περιπτώσεις Λημνιού και Ζαγαρίτη (vids)

Ενδιαφέρεται για Έλληνες ποδοσφαιριστές ο Γιοβάνοβιτς - Οι περιπτώσεις Λημνιού και Ζαγαρίτη (vids)

Στηρίζει το ελληνικό στοιχείο και τους ποδοσφαιριστές της χώρας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάτι το οποίο απέδειξε και με την περσινή μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα στην ομάδα.

Ο Σέρβος προπονητής του Τριφυλλιού θα σαρώσει την αγορά για την εύρεση Ελλήνων ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα, και κυρίως από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το sportday.gr, δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι εκείνες του Λημνιού και του Ζαγαρίτη. Ο πρώτος ήταν στον ΠΑΟΚ, δεν κάνει σούπερ σεζόν στην Τβέντε, ανήκει στην Κολωνία, η οποία ψάχνει να τον παραχωρήσει. Ο Ιβάν έχει επαναφέρει σε υψηλά επίπεδα τον Γκατσίνοβιτς και θα μπορούσε να πράξει αντίστοιχα με ένα ταλαντούχο παιδί, όπως ο Λημνιός.




Ο Ζάγα ως γνωστόν, αποχώρησε κακώς από το Τριφύλλι τον περασμένο Ιανουάριο, δεν βλέπει την ώρα να φύγει από την Πάρμα, μίλησε με τον Ολυμπιακό, όμως, παρέμεινε στην Ιταλία. Τελευταία παίρνει μερικά λεπτά από τον προπονητή του , μήπως και βρεθεί ενδιαφερόμενη ομάδα.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News