Ενδεκάδες ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Παναθηναϊκός: Ίσως με άλλη ενδεκάδα μετά τη διακοπή

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι Πράσινοι είναι αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας κάνει το 5/5 και είναι μπροστά από το σημερινό τους αντίπαλο, στο +4.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ με σκορ 1-1 όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Το Τριφύλλι πάει στην Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς με τους οποίους θα στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους πως θα παλέψει για το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Το ευχάριστο νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να κάνει με το ότι, με εξαίρεση τον Γιάννη Κώτσιρα, που θα απουσιάσει, δεν υπάρχει άλλο σοβαρό πρόβλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπράντον Τόμας και Γιάννη Μιχαηλίδη, αλλά ούτε και στον ανέτοιμο τελικά Κώστα Κουλιεράκη.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Σπόραρ, Αϊτόρ.

Βοηθοί: Χάιντενραϊχ (Αυστρία), Τέλεκ (Αυστρία).

Τέταρτος διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας).

VAR: Σούτενγκρουμπερ (Βουλγαρία).

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου).

«Ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογία, ο ΠΑΟΚ κάνει λίφτινγκ»

Παναθηναϊκός: Ο Κώστας Φρατζέσκος μίλησε για το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σε τέτοια παιχνίδια τα πάντα είναι ανοιχτά. Θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι στην καλύτερη μέρα και που τα ατού της θα αποδώσουν όπως πρέπει» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ψυχολογία από το ξεκίνημά του και παίζει καλό ποδόσφαιρο, ενώ ο ΠΑΟΚ ψάχνει τα πατήματά του γιατί έχει κάνει ένα λίφτινγκ. Οπότε πιστεύω ότι θα κριθεί τις λεπτομέρειες.»

Τόνισε ότι: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό σύνολο, είναι πιο δεμένη ομάδα. Οι παίκτες του ξέρουν, πλέον, τι να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποδοσφαιριστές-βαρόμετρα που λέμε, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα είναι έτοιμοι και από ψυχολογικής πλευράς.»

Ρωτήθηκε αν θα παίξει κάποιο ρόλο ότι την τελευταία δεκαετία ο ΠΑΟΚ είναι σε τροχιά τίτλων, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό: «Οχι, αυτό δεν παίζει ρόλο σε τέτοια ματς. Βλέπουμε ότι για τον ΠΑΟΚ είναι μεταβατική αυτή η χρονιά και ψάχνει την σταθερότητά του. Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να την βρει», ενώ για τα φάουλ του Κούρτιτς υπογράμμισε: «Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που είπα και πιο πάνω. Μπορεί αυτή η λεπτομέρεια να είναι μία στατική φάση».

 

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News