Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Πώς θα παίξουν οι ομάδες

Παναθηναϊκός: Οι αλχημείες, το «6αρι» και η μη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο στις 21:30 με στόχο να κάνει το 5/5 στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει όλους τους παίκτες του εκτός του Κώτσιρα και φυσικά των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων Τσόκαι και Τρουιγίε.

Το Τριφύλλι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να πάρει τη νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή και να πάει με ηρεμία στη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Έτοιμοι είναι και οι Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Χούνκαρ και είναι στην επιλογή του προπονητή αν θα χρησιμοποιηθούν.

Την θέση του τραυματία Κώτσιρα διεκδικούν οι Βαγιαννίδης και Σάντσες ενώ πολλές πιθανότητες για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα έχει ο Μπερνάρ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ έρχεται από νίκη απέναντι στο Λεβαδειακό και θα ψάξει το δεύτερο συνεόμενο θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός έμειναν οι Κιάκος, Ριένστρα και Λώλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν μπόρεσαν να τα ξεπεράσουν, ενώ στην αποστολή είναι ο νεοφερμένος Μπαλάν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γκάνεα – Πέρεθ, Τσέριν – Παλάσιος, Μπερνάρ, Αϊτόρ – Σπόραρ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος – Ροσέρο, Παμλίδης, Μορέιρα.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Κουρομπύλια, Παπαδάκης
Τέταρτος: Στάμος
VAR: Τζοβάρας, Μεϊντάνας

Παναθηναϊκός- μεταγραφές: Από αεροδρόμιο… γήπεδο!

Στην Ελλάδα φτάνουν σήμερα το απόγευμα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Ένις Τσόκαι και Αλέξις Τουιργιέ.

Μάλιστα οι δύο παίκτες αναμένεται να πάνε αμέσως στο Απόστολος Νικολαϊδης από το αεροδρόμιο για να παρακολουθήσουν από κοντά την νέα τους ομάδα.

Ακόμα, να σημειώσουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν στείλει από χθες υπογεγραμμένα τα συμβόλαια τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News