Ενδεκάδα: Τριάδα «έκπληξη» στην επίθεση από Μπόλονι

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Περιστέρι

Διαφορετική προσέγγιση στο επιθετικό κομμάτι έκανε ο Λάσλο Μπόλονι ενόψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρει το εύκολο γκολ που θα απλοποιήσει κατά πολλοίς τα πράγματα.

Τους Χατζηγιοβάνη, Ενγκμπακοτό και Καρλίτος στο ίδιο σχήμα επιστράτευσε ο Ρουμάνος τεχνικός στη δοκιμαστική ενδεκάδα που εφάρμοσε, ενόψει του παιχνιδιού με τους Αρκάδες την ερχόμενη Τετάρτη (5/5).

Από ότι φαίνεται, ο Μπόλονι θα μοιράσει τους χρόνους στα δύο παιχνίδια με Αστέρα και ΑΕΚ σε Καρλίτος και Μακέντα, όπως έκανε και στην προηγούμενη… διαβολοβδομάδα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπήρξε κάτι το απρόσμενο, ο Διούδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας Βέλεθ και Πούγγουρας, στα άκρα δεξιά ο Μολό και αριστερά ο Χουάνκαρ, ενώ στον άξονα βρέθηκαν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ και Νιάς.

Αν αυτή είναι και η τελική ενδεκάδα του πράσινου τεχνικού, θα καθίσει στον πάγκο μετά από μεγάλο διάστημα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ εκτός αρχικών πλάνων θα παραμείνουν οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News