Ενδεκάδα: Του «έφαγε» -με το σπαθί του- τη θέση

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0 (Highlights/vid)

Ανεβασμένος στα πλέι-οφ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με τις μπούκες και τις καλές του σέντρες να φανερώνουν αυτοπεποίθηση.

Ο μικρός συνεργάζεται καλά με τον Μακέντα και τους έτερους δημιουργικούς χαφ που τον ζυγώνουν για να αλλάξουν πάσες.

Ο Μυτιληνιός έχει ενταχθεί σε σύνολο που δουλεύει περισσότερο σε επίπεδο συνεργασιών για να παράγει περισσότερα γκολ, σε τέτοιες περιπτώσεις η προσωπική φάση αποτελεί το βαρύ σασί του πλάνο, τέτοιες καταστάσεις τις έχει στο ρεπερτόριό του ο διεθνής χαφ. Μπίνγκο!

Παρότι δεν ήταν στα βασικά πλάνα του προπονητή του, ανέβασε το επίπεδο προσπάθειας στις προπονήσεις, μπήκε “φυτευτός” στην 11άδα αλλά όχι χατιρικά βάσει όσων βλέπουμε από εκείνον τις τελευταίες εβδομάδες.

Σημαντικό εξτραδάκι για παίκτη γραμμής αυτού του μεγέθους, (όπου η δύναμη και ο όγκος δεν του περισσεύουν), ότι τη μπάλα (όποτε το θυμηθεί) μπορεί να την κολλήσει στο παπούτσι του.

Χωρίς να είναι το τοπ αθλητικό πακέτο, τρέχει καλά το γήπεδο, σεντράρει εύστοχα, ντριμπλάρει καλά, γενικώς είναι σε ιδεατή κατάσταση, προσφέροντας περισσότερα πράγματα από τον Γενί Ενμπαγκοτό που του είχε …φάει τη θέση το προηγούμενο διάστημα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News