Ενδεκάδα: Το δίδυμο του Μπόλονι που άλλαξε τα δεδομένα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0 (Highlights/vid)

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός έχασε σπουδαία ευκαιρία στη Τρίπολη να εδραιωθεί σε θέση Ευρώπης αλλά η σύνθεση των πλέι-οφ θα του προσφέρει κι άλλες τέτοιες, μάνι-μάνι αν πάρει αποτέλεσμα την Κυριακή στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί είναι σίγουρο ότι θα δώσουν συγχωροχάρτι για την απίστευτη γκέλα στην Αρκαδία.

Σίγουρα πάντως τώρα πια πνέει άνεμος αισιοδοξίας στο Κορωπί.

Το δίδυμο Βιγιαφάνιες-Μαουρίσιο φέρνει ποσότητα playmaking στο τραπέζι κι ο προπονητής δεν κολλάει στο να τους χρησιμοποιεί μαζί δημιουργώντας με τη παρουσία και του Χατζηγιοβάνη ένα ισοσκελές τρίγωνο σε κατεύθυνση Γεωμετρίας, η φάση του πρώτου γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ μας θύμισε μαθηματικά θεωρήματα με τους τρεις τις επίθεσης να αλλάζουν στοχευμένα μπάλα δίχως αυτή να σκάσει στο έδαφος, παρά μόνο στο βάθος της εστίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Οι πράσινοι έχουν σκοράρει 5 φορές στα δύο τελευταία τους παιχνίδια, με τη φόρμα του Μακέντα είναι δυνατοί μπροστά και με τους χαφ να δίνουν βοήθειες θα γίνουν ακόμα καλύτεροι.

Απέναντι στον Δικέφαλο οι πράσινοι έδειξαν ότι ποιοτικά έχουν αναβαθμιστεί κι ότι θα είναι σούπερ ανταγωνιστικοί στον όμιλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News