Ενδεκάδα: Της... αλλαγής γίνεται στον Παναθηναϊκό

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για την ενδεκάδα - Τι συμβαίνει με Παλάσιος

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δοκιμάζει πράγματα στα επίσημα παιχνίδια αν και θα έπρεπε να πειραματίζεται στα φιλικά, όμως τι να κάνεις που του ήρθαν ένα σωρό βασικοί λίγο πριν ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος;

Τι βλέπουμε ως τώρα; Αλλαγές στους φορ, στη διάταξη των χαφ, στα αμυντικά ντουέτα, αλλαγή πορτιέρο με το Βόλο (όπως όλα δείχνουν) βασικός ο Αϊτόρ που ήταν για…φευγιό, γενικώς ένα μπέρδεμα η κατάσταση.

Κι όμως με τον ερχομό παιδιών που μπάλα ξέρουν όλοι γράφαμε για τα ευχάριστα προβλήματα που θα διαχειριστεί φέτος ο κόουτς, μακάρι να είχαν κι άλλοι προπονητές του μνημονιακού Παναθηναϊκού αυτού του είδους την ταλαιπωρία.

Το επισημαίνουμε γιατί ο Ιβάν σύντομα θα πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις και θα χρειαστεί να αδικήσει ποδοσφαιριστές. Πολλές φορές για να έχεις τους πιο ποιοτικούς στο γήπεδο πρέπει να βγεις από τακτικά κουτάκια και συνηθισμένες διατάξεις.

Αν τα πράγματα πάνε καλά στο μέλλον οι αντιδράσεις εναντίον του θα μετριαστούν αλλά προς το παρόν βλέπουμε μια παράξενη δομή στο ρόστερ με πολλούς παίκτες με κοινό χαρακτηριστικό πως είναι καλοί π.χ στην δημιουργία και θέλουν μπάλα στα δικά τους πόδια, αφήνοντας άλλους να το παίζουν χαμάληδες. Χρήσιμοι οι μπαλαδόροι προφανώς, ακόμα πιο αναγκαία η ΧΗΜΕΙΑ που κάποια στιγμή πρέπει να προκύψει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News