Ενδεκάδα τελικού: Με αυτούς για την κούπα ο Παναθηναϊκός

Κουρμπέλης: Από το Δεκέμβρη του 2020

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον Φώτη Ιωαννίδη να προπονείται σε φουλ ρυθμούς για δεύτερη ημέρα και να δηλώνει οριστικά παρών στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η διαθεσιμότητα του Ιωαννίδη λύνει τα χέρια στον Σέρβο προπονητή του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που ο Μακέντα έθεσε εαυτόν εκτός τελικού μετά την ανόητη αποβολή του την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στην Τούμπα και ο Καρλίτος δεν διάγει και το καλύτερο φεγγάρι όποτε αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Πλέον τα κουκιά για την ενδεκάδα φαίνεται να είναι μετρημένα: ο Μπρινιόλι στη θέση του τερματοφύλακα, δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Χουάνκαρ και ο Σένκεφελντ με τον Βέλεθ στην καρδιά των μετόπισθεν.

Οι Πέρεθ και Βιγιαφάνιες στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Γκατσίνοβιτς μπροστά τους σε θέση 10, ο Παλάσιος και ο Αϊτόρ στα δύο φτερά και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News