Ενδεκάδα: Τα πλάνα για ΠΑΣ και η πιθανή έκπληξη

Μπόλονι: "Ας μη μιλάμε αυτές τις ώρες"

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο (6/3, 19:30) με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής.

Στη διάρκεια της προπόνησης ο Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Τιμωρημένοι είναι οι Αλεξανδρόπουλος, Μολό.

Τα πλάνα της ενδεκάδας και η πιθανή έκπληξη

Αναφορικά με τα πλάνα ενδεκάδας, ο Λάζλο Μπόλονι μετά και την απώλεια του Νιάς δεν έχει «καθαρό» αμυντικό χαφ για το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες. Οπότε, λογικά, θα πάει σε ένα σχήμα με Μαουρίσιο, Σανκαρέ και Βιγιαφάνιες στα χαφ, εκτός κι αν κάνει την έκπληξη με τον Χατζηθεοδωρίδη σε ρόλο 6αριού.

Η πιθανή ενδεκάδα, με τους Διούδη, Χουάνκαρ, Πούγγουρα, Σένκεφελντ και Σάντσες στην άμυνα.

Στο κέντρο, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσουν οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες ενώ θέση διεκδικεί και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Όσον αφορά την επίθεση, οι επικρατέστεροι τρεις είναι οι Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης και Αϊτόρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News