Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Ουζουνίδης - Τι θα γίνει με Μπεργκ

Δείχνει τον... δρόμο για τελικό ο Μπεργκ!

Δεν είναι και σίγουρο να παίξει ο Μάρκους Μπεργκ στον αγώνα με τον Ατρόμητο της Κυριακή (23/4) στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, μιας και ο Σουηδός επιθετικός ταλαιπωρείται από μία γαστρεντερίτιδα την οποία και κόλλησε από την κόρη του και έτσι δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής.

Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να είναι σε… αναμονή, καθώς θα πρέπει να περιμένει το Σάββατο προκειμένου να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο στράικερ του Τριφυλλιού, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή πάντως να είναι μοιρασμένες για το αν θα είναι πανέτοιμος.

Πάντως ο Έλληνας τεχνικός δε θέλει να ρισκάρει, παρόλο που το ματς δεν είναι κρίσιμο, θέλει να έχει όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα και σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Από εκεί και πέρα τη θέση του Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος θα απουσιάσει λόγο καρτών, θα πάρει ο νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου καθώς ο Ράσμους Τελάντερ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και έτσι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Κυριακής ενώ σίγουρα δε θα δώσουν το πάρών οι Νούνο Ρέις, Λούκας Βιγιαφάνιες και Σεμπάστιαν Λέτο.

Από κει και μετά ο Ουζουνίδης δε θα κάνει άλλες αλλαγές πλην των αναγκαστικών με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής και Κουλιμπαλί. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζέκα και Κουρμπέλης. Την θέση του Βιγιαφάνιες στα αριστερά διεκδικούν με ίσες πιθανότητες οι Μπουμάλ, Χατζηγιοβάνης και Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Από δεξιά θα βρίσκεται ο Εμποκού και ο Κλωναρίδης με τον Μολίνς στην επίθεση σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος ο Μάρκους Μπεργκ.

Με φόρα από την χτεσινή επιτυχία έρχεται ο Ray Alex! Πάμε για νέο ταμείο με τα Playoffs του NBA…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News