Ενδεκάδα: Ο Μπόλονι διόρθωσε το «έγκλημά» του

Ενδεκάδα: Ο Μπόλονι διόρθωσε το «έγκλημά» του

Τον Κίκο Μακέντα τον θεωρούμε πολυτέλεια για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό, ο Ιταλός θα είχε θέση στο ρόστερ ακόμα και στο τριφύλλι των πολυμετοχικών.

Η κέντα Μακέντα-Χατζηγιοβάνη-Μαουρίσιο-Βιγιαφάνιες μπορεί να φέρει κάτι πολύ καλό στα πλέι οφ και θα έχει προπονητικό ενδιαφέρον η διαχείρισή τους.

Παρότι δε συμφωνούμε αρκετές φορές με τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα αντιλαμβάνεται τα ερεθίσματα στο εκάστοτε αγωνιστικό περιβάλλον, θεωρούμε ότι ορθώς στην κανονική διάρκεια κάποιοι εξ αυτών παραγκωνίστηκαν και σωστά επανήλθαν τώρα που η μπάλα καίει κι η ομάδα ήθελε κάτι παραπάνω από τον ενθουσιασμό των Καμπετσή, Ενμπαγκοτό, Ιωαννίδη.

Από τότε που ο Μπόλονι πόνταρε στην εμπειρία οι πράσινοι έχουν ανεβάσει το επίπεδο της επίθεσής τους, είναι πιο ενδιαφέροντες σαν σύνολο στο μάτι, νικούν με αύρα (ακόμα λείπε ο τρόπος, αλλά που θα πάει, θα φτιάξει κι αυτό) μεγάλης ομάδας.

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό από το ανακάτεμα τράπουλας που επιχείρησε ο προπονητής.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News