Ενδεκάδα: Ο αντι-Χατζηγιοβάνης του Μπόλονι και οι υπόλοιποι 10

Μπόλονι: "Παίξαμε... φιλοσοφημένα - Έχω μεταγραφικές ειδήσεις"

Ακόμη ένα πρόβλημα «χτύπησε» τον Παναθηναϊκός, καθώς ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο και έτσι δεδομένα θα χάσει το ματς με τον Άρη την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Υπενθυμίζεται πως σίγουρα νοκ άουτ για το ματς της Κυριακής είναι οι Κουρμπέλης (που χάνει όλα τα playoffs) και Πούγγουρας (τιμωρημένος), ενώ αμφίβολος είναι ο Σένκεφελντ που σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί.

Αυτό σημαίνει ότι στην ενδεκάδα με τον Αρη ο Μπόλονι θα έχει τουλάχιστον 2 αλλαγές.

Ας δούμε πιο αναλυτικά ποιοι διεκδικούν θέση:

Στη χθεσινή δοκιμή, στο τέρμα ήταν ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά ήταν οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Νιάς και Μολό. (Ο Νιάς θα αγωωνιστεί σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Σένκεφελντ)

Στο κέντρο έπαιξαν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ και Αλεξανδρόπουλος.

Στο αριστερό άκρο ήταν ο Βιγιαφάνιες, και στην επίθεση ο Μακέντα. Αναφορικά με το δεξί άκρο της επίθεσης, μετά τον τραυματισμό του Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ και Ενγκμπακοτό διεκδικούν τη θέση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News