Ενδεκάδα: Να ξεκινήσει με Μπουζούκη στη Θεσσαλονίκη

Ενδεκάδα: Να ξεκινήσει με Μπουζούκη στη Θεσσαλονίκη

Άρης – Παναθηναϊκός: Θεωρούμε δεδομένο την Κυριακή ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα ενισχύσει το κέντρο του.

Θεωρούμε δεδομένο την Κυριακή ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα ενισχύσει το κέντρο του.

Για να βγουν τα μαρκαρίσματα, χρειάζεται οπωσδήποτε να υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα παίρνει την κίνηση προς τα μπρος των επιθετικών χαφ του Μάντζιου χωρίς να ταράζονται οι ισορροπίες ούτε στην άμυνα ούτε στον κέντρο.

Αν πάρει στόπερ την κίνηση του Μπρούνο Γκάμα, τότε οι Μάνος, Μπερτόλιο, Σάντε Σίλβα θα έχουν μικρότερη αντίσταση στο να βρεθούν κοντά στον Διούδη, αν τον Γκάμα αναλάβει ο Αλεξανδρόπουλος ίσως χαλάει η ισορροπία στον χώρο του κέντρου αφού αν παίξει με τον Βέλεθ ο Σωτήρης θα έχει τόσο πολλές αποστολές που θα είναι ανθρώπινο να κουραστεί όσο περνά ο χρόνος.

Ο Μπόλονι πρέπει να υποστηρίξει το δίδυμο των κεντρικών χαφ τόσο με τις εντολές που θα δώσει στους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν μπροστά από αυτούς, αλλά κυρίως με την συμμετοχή του Γιάννη Μπουζούκη ανάμεσά τους.

Είναι κομβική η υποστηρικτική αποστολή του νεαρού που αν δεν θέλει να χαθεί πάλι στα βάθη του πάγκου πρέπει να βγάλει προσωπικότητα και φινέτσα στο Χαριλάου όπως έκανε κόντρα στη Λάρισα στα λίγα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News