Ενδεκάδα: Να του βγουν τα «πειράματα», γιατί αλλιώς...

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Άρη

Ας ελπίσουμε να του βγει του προπονητή η απόφαση να πάει σε εκτεταμένο rotation στην Ήπειρο. Ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να ξεκουράσει πολλούς βασικούς και στον ΠΑΣ αναθάρρησαν.

Γιατί όχι;

Κέρδισαν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ζόρισαν το τριφύλλι στη Λεωφόρο κι αν δουν και την παράδοση των πρασίνων στο κύπελλο τα τελευταία χρόνια, ε, τότε είναι που μπορεί να το πιστέψουν με το παραπάνω.

Το 2003 έμεινες εκτός από το Αιγάλεω, το 2005 σε απέκλεισε ο Εργοτέλης, πρώτη φορά στην ιστορία του το κλαμπ αποκλειόταν από σωματείο Β εθνικής.

Το 2009 σου έκανε…κηδεία ο Πανσερραϊκός νικώντας σε 3-2 μέσα στην Καλογρέζα πετώντας σε εκτός από τα ημιτελικά.

Το 2012 σε άφησε εκτός νυμφώνος στα πέναλτι ο Πανιώνιος, το 2013 ο θύτης ήταν ο Πλατανιάς, για να μην πιάσουμε τα πρόσφατα απελπιστικά αποτελέσματα κόντρα στη Λαμία, όπου σε απέκλεισε σερί (!), τη μια διαλύοντάς σε με «τεσσάρα» στη Φθιώτιδα και την άλλη στα πέναλτι μέσα στο ΟΑΚΑ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News