Ενδεκάδα: Να αναθεωρήσει πράγματα ο κόουτς - Οι αλλαγές

Παναθηναϊκός: Ανέπαφη εστία τέσσερις μήνες μετά! (vid)

Ο Απόλλωνας σε πίεσε ακόμα κι όταν έπαιζε με 10 παίκτες, τα Γιάννενα επί 90 λεπτά σου είχαν δώσει χώρο και δεν έκανες φάση με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά σε αυτά τα παιχνίδια πολλά βαριά κορμιά με χαρακτηριστική βραδύτητα στις επιλογές τους.

Δεν αποκλείεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να την βρει την άκρη και να κάνει πολλούς από αυτούς που σήμερα τον ειρωνεύονται να καταπιούν τη γλώσσα τους.

Μάλλον όμως και ο κόουτς χρειάζεται να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Είναι λες και με τις τελευταίες του επιλογές να μην αναγνωρίζει την ποδοσφαιρική αξία.

Έχει τους Αλεξανδρόπουλο, Χατζηγιοβάνη και δεν τους δίνει καμία σημασία βάζοντας βασικό τον Αϊτόρ που μέχρι πρότινος ζητούσε να φύγει από την ομάδα.

Παλεύει με δύσκαμπτα κορμιά δίχως να ψάχνει να βρει ισορροπία με συνέπεια αυτός ο Σάρλια να έχει προλάβει ήδη να γίνει…ανέκδοτο.

Από την άλλη δεν γίνεται να έχεις τον Αλεξανδρόπουλο στο κέντρο και να μην προσπαθείς να τον παντρέψεις με τεχνικά προικισμένους ποδοσφαιριστές για να φτιάξεις μαζί του χημεία και συνεργασίες.

Ο κόουτς καταστρέφει τον Πέρεθ βάζοντας τον δίδυμο με τον επίσης βαρύ Μαουρίσιο, σε ένα αργό σύνολο κι επειδή στη μπάλα όλα λειτουργούν ως ντόμινο ο Παναθηναϊκός αδικεί τον εαυτό του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News