Ενδεκάδα με ΠΑΟΚ: Το μεγάλο «στοίχημα» του Παναθηναϊκού

Παρασκήνιο: Η αγωνία του Γιοβάνοβιτς και η απογοήτευση των παικτών

Στο παιχνίδι του Οκτώβρη στο δεύτερο ημίχρονο, η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού κυριάρχησε, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, οι πράσινοι έδειξαν να έχουν περισσότερα αποθέματα έντασης και ενέργειας.

Με Πέρεθ να κυριαρχεί (και να περνά απίθανη μπαλιά στον Αϊτόρ για το 1-1) και τον Δημήτρη Κουρμπέλη να κάνει φοβερή εμφάνιση ο σύλλογος δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να πάρει ανάσα.

Μαζί τους και ο Ανταμ Τσέριν με αυτή την τριάδα να στήνει τείχος μπροστά από την αμυντική τετράδα μην επιτρέποντας τις κατά κύματα επιθέσεις προς τα καρέ του Μπρινιόλι.

Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει απόψε, από την απόδοση των κεντρώων θα κριθούν πολλά. Συγκριτικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος ο φιλοξενούμενος θα έχει ενισχύσεις.

Τον Οκτώβρη ο”Τούκου” Παλάσιος και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έμειναν εκτός την ύστατη ώρα παρόλα αυτά η αναποδιά δεν εμπόδισε τον Παναθηναϊκό να πάρει ένα τεράστιο διπλό στο σπίτι του ΠΑΟΚ, το πρώτο έπειτα από 10 ματς και 5,5 χρόνια.

Σήμερα αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, έτοιμοι να συνδράμουν τους κεντρικούς χαφ, σε μια ακόμα δύσκολη αποστολή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News