Ενδεκάδα με Παναιτωλικό: Το πλάνο και τα διλήμματα Γιοβάνοβιτς

Λαμία - Παναθηναϊκός 1-3: Τα highlights της ανατροπής

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό μπαίνει από σήμερα στην τελική της ευθεία.

Μετά το «διπλό» στον Βόλο επί της Λαμίας, οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, προκειμένου να χτίσουν ένα σερί και να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, με την αναμέτρηση της Λεωφόρου να είναι μια «χρυσή» ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

Ως γνωστόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Καρλίτος, όσο και τον Λούντκβιστ, ενώ η επιστροφή του Σένκεφελντ προγραμματίζεται για τη Δευτέρα.

Ο Ισπανός φορ, λόγω τραβήγματος, θα χάσει και το ματς με τον Βόλο, ενώ ο Σουηδός χαφ, που σκόραρε τη Δευτέρα στο «Πανθεσσαλικό», έχει διάστρεμμα και θα επιστρέψει κι αυτός μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Με δεδομένο ότι απουσιάζει και ο Ιωαννίδης, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ο Φεντερίκο Μακέντα θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος.

Από εκεί και πέρα στην άμυνα θα διατηρηθεί το δίδυμο Βέλεθ, Σάρλια, ενώ στο κέντρο υπάρχουν ερωτηματικά.

Ο Βιγιαφάνιες έκανε εξαιρετικό ματς και ίσως πάρει ξανά θέση στο βασικό σχήμα, ενώ ο Μαουρίσιο άλλαξε την εικόνα του Παναθηναϊκού και βοήθησε στην ανατροπή. Οπότε είναι εξαιρετικά πιθανό να δούμε βασικό τον Βραζιλιάνο. Σε αυτή την περίπτωση τρίτος χαφ θα είναι ένας εκ των Πέρεθ ή Αλεξανδρόπουλου.

Εξάλλου, μεσοεπιθετικά, ο Παλάσιος διεκδικεί τη θέση του Βιτάλ ή Χατζηγιοβάνη, με τον Τούκου να είναι κι αυτός θετικός στο πρόσφατο ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News