Ενδεκάδα με Ολυμπιακό: Να επενδύσει σε αυτά που ρολάρει καλά

Παναθηναϊκός: Το μεγαλύτερο πρόβλημα...

Τα ντέρμπι δεν είναι παιχνίδια που μπορεί να γίνει ένα σχόλιο σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τα μεγάλα εκτός έδρας ματς θέλουν άριστο τακτικό σχέδιο, προσήλωση των παικτών σε αυτό, συνδυασμό έντασης και αυτοσυγκέντρωσης στο αμυντικό κομμάτι, στοιχεία που ο Παναθηναϊκός δεν είχε σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα στα 90λεπτα που πέρασαν, ειδικά μακριά από τη Λεωφόρο.

Το γεγονός ότι το κλαμπ πάει στον Πειραιά με σύνθεση ανάγκης πίσω, ανησυχεί κάμποσους και όχι άδικα εδώ που τα λέμε.

Το τριφύλλι μπορεί να επενδύσει σε άλλα πράγματα στα οποία δείχνει να ρολάρει καλά. Στην έδρα του είχε πολύ μπάλα στην κατοχή του, ταχύτητα σκέψης, καθαρό μυαλό, επιθέσεις από όλους του χώρους που συνδύαζαν ηρεμία, διάβασμα της αντίπαλης άμυνας και κλάση των σολιστών του.

Το προπονητικό τιμ δεδομένα δουλεύει πολύ καλύτερα από την περσινή χρονιά σε αυτά που πρέπει να κάνει για να δημιουργεί καθαρές ευκαιρίες και το στοιχείο αυτό όταν έχει ψυχολογικό πλεονέκτημα (που θέλει πολύ δουλειά στο Κορωπί) μπορεί να φέρει αποτελέσματα που δεν περιμένουμε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News