Ενδεκάδα: Με αυτούς για το διπλό ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ελκύει ξανά τους παίκτες που στοχεύει!

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30) στρέφει την προσοχή του από σήμερα ο Παναθηναϊκός με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και η αρχή γίνεται στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με το τρίποντο να είναι αναγκαίο και υποχρεωτικό για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι θα τερματοφύλακας, δεξιά ο Κώτσιρας παρότι δεν πήγε καλά με την ΑΕΚ, αριστερά ο Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Πούγγουρας ή Σάρλια στα στόπερ.

Ρούμπεν και Κουρμπέλης θεωρούνται σίγουροι γιατί ο Τσέριν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ο Μπερνάρ.

Ο Παλάσιος δεξιά σίγουρα, αριστερά ο Βέρμπιτς ο οποίος δεν πάει καλά αλλά σε αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί δημιουργία και μπροστά ένας εκ των Ιωαννίδη-Σπόραρ. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παίξουν και οι δύο.

Η άλλη λύση είναι να παίξει με τρία χαφ κεντρικά, αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Βέρμπιτς αριστερά και τον Μπερνάρ πίσω από τον επιθετικό, με τον Παλάσιος δεξιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News