Ενδεκάδα με 4-2-3-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Να ρίξει... βόμβα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Περισσότερη ώρα βίντεο απ’ ότι προπόνηση είχαν το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός ενόψει του αγώνα της Κυριακής έδωσε μεγάλη βάση στην ανάλυση του αντιπάλου έτσι ώστε το τριφύλλι να βγει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας αρκετά διαβασμένο αναφορικά με αυτά που έχει να αντιμετωπίσει.

Εν συνεχεία ακολούθησε η προπόνηση του Παναθηναϊκού η οποία δεν κράτησε περισσότερο από 45 λεπτά και η οποία ήταν χαλαρή ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ιδίως για τους βασικούς από τη στιγμή που υπήρχε και ματς την Τετάρτη κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται όμως με βάση τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις να παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-2-3-1 στην Τούμπα και με μια ενδεκάδα που δεν θα έχει εκπλήξεις αναφορικά με όσα περιμένουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News