Ενδεκάδα: Η πιο ενδιαφέρουσα σύμπραξη

Μαουρίσιο: ΣΕΒΑΣΜΟΣ... Stop!

Ελπίζουμε την Κυριακή το βράδυ ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει από σαφώς ισχυρότερη βάση την προσπάθεια του να επιστρέψει στα (κατώτατα έστω) στρώματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Για μια ομάδα με ευμετάβλητη ψυχολογία φαντάζεστε πόσο πολλά θα σημαίνει να κοντράρει τους άλλους μέσα στο σπίτι τους και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μπόλονι θα ποντάρει στα σίγουρα χαρτιά μερικών κορυφαίων βετεράνων του ρόστερ, ευελπιστώντας ότι του χρόνου θα μεταγγίσει στο σωματείο την περιζήτητη κουλτούρα νικητή που τόσο πολύ λείπει εδώ και χρόνια.

Παίκτες όπως ο Μακέντα, ο Μαουρίσιο αλλά και ο Βιγιαφάνιες είναι στο Κορωπί για κάτι τέτοιες αποστολές, για να εκτελέσουν σωστά αυτές τις λεπτομέρειες που στο τέλος κλειστών παιχνιδιών κρίνουν νικητές.

Ο Αργεντινός και ο Ιταλός το έκαναν στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Κίκο ήταν σούπερ και απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος ήταν κομβικός στο να σπάει το αήττητο του πρωτοπόρου προ εβδομάδων.

H σύμπραξη τους αποτελεί μια από τις ουσιαστικές διαφορές της ομάδας σε σχέση με πέρυσι, φαίνεται ξεκάθαρα στο τέλος της σεζόν αφού παρατηρούμε ότι όλοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News