Ενδεκάδα: Η έκπληξη θα είναι στην άμυνα!

Ενδεκάδα: Η έκπληξη θα είναι στην άμυνα!

Βελτιωμένος δημιουργικά κι επιθετικά ο Παναθηναϊκός είχε αρκετά καλή εικόνα κόντρα στην ΝΚ Λοκομοτίβα, ωστόσο, «πλήρωσε» ένα σφάλμα του Σάρλια στο φινάλε κι έμεινε στο 2-2 με την κροατική ομάδα σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Στο συγκεκριμένο φιλικό, όπως και στα δύο επόμενα που θα ακολουθήσουν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε τους διαθέσιμους… βασικούς, δηλαδή παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Για παράδειγμα, στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Βέλεθ ξεκίνησε ο νεαρός Σιδεράς, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι είναι βελτιωμένος.

Ο νεαρός στόπερ, θεωρούμε ότι θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον διατηρήσει στη βασική ενδεκάδα.

Υπενθυμίζεται ότι Σένκεφελντ και Πούγγουρας είναι off, Κουρμπέλης τώρα ανεβάζει ρυθμό…

Αναφορικά με τον Σάρλια, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες συμμετέχει στις προπονήσεις, θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο. Και για να δέσει με την ομάδα, αλλά και να αποκτήσει τη φυσική κατάσταση των υπολοίπων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News