Ενδεκάδα: Δοκιμή έκπληξη από Μπόλονι - Ποιο το πλάνο

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 (Highlights/vid)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Καρλίτος (αιμάτωμα στον αχίλλειο τένοντα), Σένκεφελντ (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), Πούγγουρας (κάκωση στο γόνατο), Σανκαρέ, Κουρμπέλης και ατομικό οι Μπουζούκης, Σαβιέρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Αλεξανδρόπουλος που θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές ποινής λόγω καρτών.

Δοκιμή… έκπληξη από Μπόλονι

Το γεγονός των πολλών απουσιών, ειδικά στην άμυνα, αναγκάζει τον Μπόλονι να προβεί σε αλχημείες.

Μάλιστα, στη σημερινή προπόνηση, ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Καραγιάννη με τους βασικούς στην άμυνα.

Ειδικότερα, η δοκιμή ενδεκάδας αποτελούνταν από τους: Διούδη, Χουάνκαρ, Μολό, Βέλεθ, Καραγιάννη, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Νιάς, Ιωαννίδη, Καμπετσή και Νγκμπακοτό.

Αν δεν επιλέξει τον Καραγιάννη, τότε θα παίξει στόπερ ο Νιάς και στην μεσαία γραμμή θα δούμε πιθανότατα τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News