Ενδεκάδα: Δεν είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας

Άρης - Παναθηναϊκός: Η επιβεβλημένη αλλαγή του Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα

Παρότι Πέρεθ και Μαουρίσιο είναι χρήσιμοι, η χημεία τους παραμένει προβληματική κι αν συνεχίσει να τους εμπιστεύεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (σε συνδυασμό με την ανυπαρξία του Λούντκβιστ) ο κόσμος θα αρχίσει να αναπολεί το…Νιάς και τον Σανκαρέ.

Υποτίθεται ότι ο τελευταίος αποχώρησε γιατί ήταν αργός μα κι αυτοί που βλέπουμε σήμερα δεν είναι σπρίντερ.

Ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει βρει χώρο στην 11άδα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με την μεσαία γραμμή ακόμα να προσπαθεί να βρει κώδικες επικοινωνίας. Ας μην ξεχνάμε πως για ένα ακόμα καλοκαίρι ξηλώθηκαν πολλοί.

Ο Νιάς επέστρεψε στη Λιλ, ο Κουρμπέλης ουδείς γνωρίζει αν πότε θα βρεθεί στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από την επέμβαση για κοιλιακούς – προσαγωγούς, ο Αγιούμπ δεν υπολογίζεται, ο Σανκαρέ χαιρέτησε, ο Μπουζούκης ακολουθεί.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα ν’ αντιμετωπίσει, αλλά πρέπει να τα βάλει στη σειρά ο προπονητής του και το θεμελιώδες ζήτημα είναι η μεσοαμυντική γραμμή του. Το ζητούμενο είναι αν και σε ποιο βαθμό θα λύσει το ζήτημα ο Γιοβάνοβιτς.

Δεν είμαστε πλέον σε εποχή φιλικών, η υπομονή προ ετών έχει στερέψει και καλό θα ήταν να έρθει νίκη στο Βικελίδης, ειδάλλως η κλεψύδρα θα γυρίσει ανάποδα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News